6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Topbaş: İstanbul, lokomotif bir kent olacak

Toplantıda, İstanbul, Kocaeli, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerinin milletvekilleri ile AKP il, ilçe ve belde belediye başkanlarının yönetici, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları da hazır bulundu.

Eğitim programında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’ın yanı sıra, AKP Genel Bakan yardımcısı Doç Dr. Halil Ürün, İstanbul Ak Parti İl Başkanı Mehmet Müezzinoğlu, Milletvekilleri Recep Koral, İmdat Sütlüoğlu, Hanefi Mahçiçek, Asım Aykan, Nihat Ergün, Ali Küçükaydın ve AK Parti Yerel Yönetimler Müşaviri Sami Güner de birer konuşma yaptılar.

Kalabalık bir parti gurubuna hitap eden Başkan Topbaş, AB’den tarih alarak tarihi bir dönemeç yaşadıklarını ve bu süreçte herkese büyük görevler düştüğünü söyledi. Sürecin Türk ulusuna ve AB’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Topbaş, şöyle konuştu: "İstanbul şuan parlayan bir yıldız ve AB sürecinde lokomotif bir kent. İnanıyorum ki kalkınmanın adımlarını atacak olan yerel yönetimler, halkın daha müreffeh bir düzeye ulaşmasında önemli bir pay sahibi olacak. Çünkü kalkınmada yerel yönetimlerin öneminin arttığı bir dönemde yaşıyoruz."

Toplantıda konuşan AKP İstanbul İl Başkanı Mehmet Müezzinoğlu da Türk Milletinin kendilerine sahip çıktığını, destek verdiğini ve çok onurlu bir noktaya getirdiğini vurgulayarak, "Son 2 yıldır olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de çok başarılı çalışmalar yaparak halkımızın bize olan güvenini sarsmayacağız. Partimizin yerel yönetimleri olarak sadece altyapı hizmetleriyle kalmayıp insanlarımızı geleceğe hazırlayacak sosyal projelerde ortaya koymalıyız. Geleceği şekillendirmede kendi kişiliğini ve kimliğini oluşturmuş nesiller yetiştireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

AKP Genel Merkezi’nin düzenlediği 1. Bölge İlleri Eğitim Programı protokol konuşmalarının ardından basına kapalı yapılan eğitim seminerleriyle devam etti.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 16:57:20
Güncelleme :30 Aralık 2004 Perşembe 08:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?