30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Topbaş Beylikdüzü'nü ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beylikdüzü Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a görevinde başarılar diledi.

 

Makam ve yetkilerin halka hizmet için olduğuna dikkat çeken Başkan Topbaş, “Biz emanet aldık; 60 ay için halk bize hizmet görevi verdi. 1 ay bitti; 59 ay kaldı” dedi.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun: “Halkımızın beklentilerinin de üzerinde hizmet vereceğiz”

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 29 Mart Yerel seçimlerinde Beylikdüzü’nde zorlu bir mücadelenin ardından başarılı olarak, Beylikdüzü Belediye Başkanlığını kazanan Yusuf Uzun’u ziyaret etti. Başkan Yusuf Uzun’u kutlayan ve yeni görevinde başarılar dileğinde bulunan Başkan Topbaş, “Bölgeye hizmet etmenin gururunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Başkan Uzun’un makamında gerçekleşen ziyarete, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Hasan Ayhan Bilgiç, Belediye Başkan Yardımcıları Tahir Sert, İsmail Yalçın ve AK Parti Meclis Üyeleri de katıldı.

Yoğun bir seçim döneminin ardından vakit kaybetmeden sorunların çözümüne yönelik çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Kadir Topbaş, şöyle devam etti:

“Bundan sonra emaneti en iyi şekilde korumak ve çok çalışmak önemli. Kişisel menfaatler değil, kamusal ve ülkenin menfaatleri ön planda olmalı. Kişisel menfaatlere geçit verirseniz, diğerlerinden bir farkınız kalmaz. Her zaman hak sahibinden yana olacağız. Kimsenin hakkı yenmemeli. İnsanlar her şeyi affeder ama adam yerine konmamayı affetmez. Biz emanet aldık. Bu yetkiyi vatandaş lehine kullanmak zorundayız. Siyaset uzun soluklu bir yolculuk. 60 ay için görev aldık, 1 ay bitti; hizmet için 59 ay kaldı.”

“Seçim öncesi verilen sözler yerine gelecek”

Beylikdüzü halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Başkan Topbaş, “Yeni ilçe olmanın elbette zorlukları var. Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Sahil düzenlemesi, metrobüs, Yeşilvadi dahil verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Bunlar seçim öncesi yapılan vaatler değil, gerçekleştireceğimiz hizmetlerimizdir. Bölgeye hizmet etmenin gururunu hep birlikte yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da, Başkan Topbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kent halkının beklentilerini çok iyi bildiklerini ve Beylikdüzü’ne hizmet vermek için çalışacaklarını söyledi.

İBB Başkanı Kadir Topbaş, ziyaretin anısına Başkan Uzun’a elişi porselen tabak hediye etti.

Başkan Topbaş, ziyaretin ardından AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle görüştü.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 15:15:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?