6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Topbaş Fatih'li İşadamlarına Ulaşım Projelerini Anlattı

   
Topbaş, İstanbul'un ulaşımında özel sektör dahil 17 ayrı otorite bulunduğuna dikkat çekerek, ''Ulaşımda entegrasyon için tek noktadan denetim mekanizması şart'' dedi. 
   
İşadamlarının sorularını da yanıtlayan Topbaş, Fatih ve Eminönü'nün bulunduğu tarihi yarımadadaki ulaşım konusunu, yeniden yapılandırmayı hedefledikleri Ulaşım Koordinasyon Kurulu'nda ele alacaklarını ve ardından projelendirerek uygulamaya koyacaklarını anlattı.    
Fatih Belediye Başkanı Eşref Albayrak ise ''Fatih Belediyesi'nin Alif Müfit Gürtuna döneminde üvey evlat muamelesi gördüğünü'' savunarak, Kadir Topbaş'tan, seçildiği takdirde devam etmesi gereken projelerine destek vermesini istedi.  Toplantıda daha sonra Fatih İşadamları Derneği Başkanı Hüsnü Hepgür, Kadir Topbaş'a derneğin altın rozetini taktı. 
   
Bu arada, Topbaş ile AK Parti'nin Fatih Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, toplantının ardından çok sayıda partiliyle Şehremini ve Kocamustafapaşa'da esnaf ziyaretinde bulundular. Kadir Topbaş, karşılaştığı çocuklara çokoprens verirken, bir fırından satın aldığı çok sayıda simidi de vatandaşlara dağıttı. 
   
Gezisi sırasında DYP Fatih İlçe Merkezi'ne de giren Topbaş,  içeride bulunanlarla tokalaştı. 
aa
Yayın Tarihi : 5 Mart 2004 Cuma 17:21:39
Güncelleme :5 Mart 2004 Cuma 17:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?