30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Topbaş mazbatasını aldı

Sirkeci'deki İl Seçim Kurulu'na gelerek mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Kadir Topbaş, "Bizi takdir eden, etmeyen her ferde de eşit hizmet vereceğimizi ve çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğimizi belirtmek isterim" dedi.

İl Seçim Kurulu Başkanı'ndan mazbatasını alan Topbaş, vatandaşlar ve partililer tarafından alkışlandı.

Basın mensuplarına açıklama yapan Topbaş, İstanbul gibi bir kente ikinci kez belediye başkanı seçilmenin gururunu yaşadığını belirterek, "Böyle bir kente başkan olmak ayrıcalık. Bizi takdir eden, etmeyen her ferde de eşit hizmet vereceğimizi ve çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğimizi belirtmek isterim. Seçim sürecinde belki de söyleyemediğimiz güzellikleri gerçekleştireceğiz. Kentte yaşayanların
mutlu olduğu, yurt dışından gelenlerin takdir ettiği bir İstanbul oluşturacağız" diye konuştu.

Bir demokrasi yarışı yapıldığını ifade eden Topbaş, "Bir takım şeyler söylenmiş olabilir. Bunlar sandıkla beraber geride kalmış olmalıdır. Bundan sonra Türkiye'ye katkı sağlama adına, demokratik sürecin daha iyi yaşanması adına, yerel hizmetlerin daha etkin sağlanması adına yeni bir süreç başlatmak zorundayız. Hızla gelişen dünyaya uyum sağlamalıyız" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 12:11:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?