6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Topbaş’tan Bürokratlara ikaz; ’Prosedüre takılıp kalmayın!’

Büyükşehir yöneticileriyle iftar yemeğinde biraraya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, güvensizliğe dayalı bürokrasi anlayışından yakındı.

"Onlarca imzadan geçmedikten sonra tatmin olmuyoruz" diyen Topbaş, "Her şeyin altında bir prosedür aramaya kalkarsak adım atamayız. Kamuda yeniden yapılanmayla ilgili çalışmalar var. Onlar oluncaya kadar, hiç zaman kaybetmemek için sizden özellikle ricam, prosedürleri bir tarafa bırakarak, aklın yolunu ağır bastırıp, hizmeti en iyi şekilde ve çok daha hızlı yapmanızı istiyorum" diye konuştu. 

Büyükşehir birimleri arasındaki koordinasyonun önemine değinen Topbaş, Büyükşehir yöneticilerine, "Yapacağınız her güzel işin, tüm Anadolu’ya yansıyacağını ve geleceği şekillendireceğini düşünerek hareket edin" tavsiyesinde bulundu. Herbir Büyükşehir çalışanının Başkan’ı temsil ettiğini hatırlatan Topbaş, "Savaşı askerler kazanır ama fatura komutana kesilir. Sizin gayretleriniz, bizi başarılı gösterecektir. Geriye baktığınız zaman, ’bu dönemde bizim de katkımız vardı’ diyecek çalışmalar ortaya koyun. Tıpkı, Belediye Başkanlığı döneminde Sayın Başbakanımızla birlikte çalışanlar gibi" şeklinde konuştu.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2004 Çarşamba 10:17:41
Güncelleme :20 Ekim 2004 Çarşamba 10:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?