30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Topbaş'tan karanfilli propaganda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece'de Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaparak, "Ana muhalefet partisi çarşafla başladı şimdi başka şeylerle devam ediyor. Bunu samimiyetle mi yapıyor anlamak mümkün değil. Ama seçimden sonrada devam ettirirlerse samimiyetlerini anlarız ve "CHP değişti" diyebiliriz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş seçim çalışmalarına Büyükçekmece'de devam etti.

AK Parti'den Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı İlker Gürbüz ile esnafı ziyaret eden Topbaş, esnafla sohbet etti. Topbaş, büyük övgülerle karşılandığı Büyükçekmece'de esnaflara ve binaların balkonlarındaki vatandaşlara karanfil dağıttı.

Daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapan Topbaş, belediye başkanlığı döneminde yaptıkları hizmetler hakkında bilgi verdi. Başbakan Erdoğan'ın başlattığıanlayışı kendilerinin yaygınlaştırdığını belirten Topbaş, konuşmasında Kılıçdaroğlu'na da gönderme yaptı.

Topbaş, "Bazıları hayal satıyorlar. Halkımız eskisi gibi manipülasyonlar tesiri altında kalmayacak. Her şey göz önünde, bu şehrin sorunlarını biz çözdük. Çöpünü, hava problemini. Bunlar biliniyor. Eskiden çöpler vahşi depolama yapılıyordu. Ümraniye'de vatandaşımız hayatını kaybetti ama özür dilendi mi? Bunların zihniyeti bu. Biz insanı yücelt ki devlet yücelsin anlayışı ile hizmet veriyoruz. Türkiye'nin bir çok illinde, ilçelerinde ana muhalefet başta olmak üzere her partinin adayı var. Ama çıkıp ortaya "Şunu getirdik" diyecekleri bir şey yok. İşte İzmir'in kullandığı suyu belediye "yemekte kullanmayın" diyor, bitiriyor. İstanbul kendi sularının arıtmasını ve içilebilir hale getirmesini kendi kaynaklarıyla yaptı. 2 milyon su kullanırken 3 milyon ton arıtma tesisimiz var" diye konuştu.

Büyükçekmece ve Silivri'de metronun eskiden hayal bile edilemeyeceğini belirten Topbaş, "Ama bu şehre kattıklarımızı birlikte yaşıyoruz. Bu yerel seçim herkes için gerekli. Sandığa gidildiğinde tercihleri yaparken siyasi partilerin geçmişlerine bakacaksınız. Hangisinden ne gördünüz bakacaksınız. Seçim koordinasyon merkezi bunun için var. Ana muhalefet partisi çarşafla başladı şimdi başka şeylerle devam ediyor. Bunu samimiyetle mi yapıyor anlamak mümkün değil ama seçimden sonrada devam ettirirlersesamimiyetlerini anlarız ve "CHP değişti" diyebiliriz". Onların zamanında valiler il başkanıydı. Bir siyasi parti bürokratı atamaz. Olmaz böyle bir şey. Kaldı ki başkan bir bürokratı İçişleri Bakanlığı'na teklif eder, bakanlık olur derse olur" dedi.

AK Parti'den Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı İlker Gürbüz ise bundan sonraki süreçte Ankara ve İstanbul'a örnek bir ilçe olmak için ekip ruhuyla hep beraber çalışacaklarını söyledi

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 20:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?