30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Topbaş'tan Pendik'e teşekkür

29 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ikinci kez kazanarak bir ilke imza Kadir Topbaş, Pendik'i ziyaret etti.

Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin'i makamında ziyaret ederek tebrik eden Başkan Topbaş, daha sonra AK Parti'nin grup toplantısına katıldı. Topbaş, toplantıda yaptığı konuşmada, büyük bir sorumluluk aldıklarını belirterek, yerel seçimin çeşitli nedenlerden dolayı bir genel seçim havasına büründürüldüğünü, çok etkili ve yoğun karşı kampanyaya karşı milletin tekrar kendilerine güvenerek yetki verdiğini söyledi.

Topbaş, "Biz de bu güvenin gereğini daha fazla çalışarak, vatandaşı daha fazla dinleyerek, onlara daha fazla hizmet götürerek yerine getirmeye çalışacağız. Kamusal menfaati kişisel menfaatlerin üzerinde tutup, hak sahiplerinin haklarını korumaya gayret edeceğiz. İnsanlarımız her şeyi affediyor ama adam yerine konmamayı affetmiyor. Seçilmişler olarak bizim en büyük görevimiz, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da milleti adam yerine koyup, millet için çalışmak olacak" dedi.

Pendik Belediye Başkanı Şahin ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Büyükşehir Belediyesi Pendik'e çok büyük yatırımlar, hizmetler yaptı. İnşallah Pendik olarak yeni dönemde de Büyükşehir Belediyesi yatırımlarından daha fazla pay alacağımızı umuyoruz" diye konuştu.

Belediyedeki programın ardından Pendik'te vatandaşlarla ve esnafla biraraya gelen Topbaş ve Şahin, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 15:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?