3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Toprak gecekondunun üzerine kaydı

Üsküdar'da, belediye tarafından hafriyat dökülerek doldurulan tepelik alanın bir kısmı, bir gecekondunun üzerine devrildi.
 
Üsküdar Rasathane Mahallesi Küçüksu Caddesi Menekşe Sokağında bir gecekonduda yaşayan Aygüneş Ailesi, büyük bir gürültüyle uyandı. Dışarıya çıkan aile, gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşadı. Belediye tarafından hafriyat dökülerek doldurulan tepelik alanın bir kısmının gecekondunun üzerine kaydığı, kökünden sökülen bir ağacın da evin üzerine düştüğü görüldü.
 
Ev sahibi Naci Aygüneş, olayı polis ve belediye ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, aileye evin içinden çıkmalarını söyledi. Aygüneş Ailesi belediye ekiplerini beklemeye başladı. Saatler geçmesine rağmen kimsenin gelmediğini gören Naci Aygüneş, "Bana 'bir hafta içinde evi boşaltın' uyarısı geldi. Ertesi gün evimi yıkmaya geldiler. Belediyeye gittim kimse benimle ilgilenmedi. Bir yandan ev arıyorum bir yandan yetkililere ulaşmaya çalışıyorum. Yukarıya hafriyat dağı yaptılar. Belediye, sahilde içki içenlerle uğraşacağına vatandaşın derdini dinlesin.
Az daha canımızdan oluyorduk. Çaresiziz ne yapacağımızı bilmiyoruz. Yağmur yağsaydı her halde buradan sağ çıkamazdık" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 10:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?