30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Toprak'ın yeğeni toprağa verildi

İşadamı Halis Toprak'ın, işyerinde çıkan yangında dumandan etkilenerek hayatını kaybeden yeğeni Mehmet Emin Toprak son yolculuğuna uğurlandı.

Halis Toprak, yangının yeğeninin uyuşturucu kullandığı sırada çıktığı iddialarına tepki gösterdi.
Mehmet Emin Toprak(42) için Şişli Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Halis Toprak, Mehmet Emin Toprak'ın ailesi ve akrabalarının yanı sıra tiyatro oyuncusu Erol Günaydın ve Manken Ece Sükan da katıldı.


Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Halis Toprak, "Çok iyi ahlaklı, çok akıllı, çok uslu bir insandı. Allah rahmet eylesin. 10 sene önce de babası da kötü bir olay sonucu hayatını kaybetmişti. Bazı haberler çıkıyor. Bunlar uydurma. Herkes uyduruyor. Maalesef bu tür haberlerin önüne geçemiyoruz" dedi.
Mehmet Emin Toprak'ın arasının iyi olduğu Clinton Ailesi'nin arayıp aramadığının sorulması üzerine Toprak, "Yeğenimle en son bir ay önce görüştüm. Olaydan sonra arayan olmadı" diye konuştu.


Erol Günaydın ise, Mehmet Emin Toprak'ın babasını çok iyi tanıdığını belirterek, "Sonra kendisiyle tanıştım ve onu manevi oğlum olarak görüyordum. O da beni manevi babası olarak görüyordu. Öldüğüne hala inanamıyorum. Obama ile görüştüğünü, Obama'nın arkadaşı olduğunu söylüyordum herkese ama bana inanmıyorlardı. Obama'nın da yakın arkadaşıydı. Bazı haberler çıkıyor. Bu haberler doğru değil" ifadelerini kullandı.


Mehmet Emin Toprak'ın manevi kardeşi Mehmet Yılmaz ise, Mehmet Emin Toprak'ın uyuşturucu kullandığı ve sonrasında yangın çıktığı iddialarına sert tepki gösterdi. Yılmaz, "Bunlar tamamen yalan. Çok adice yazılmış haberler. Bu haberleri yazanları kınıyoruz" şeklinde konuştu.


Mehmet Emin Toprak'ın yakınları tören boyunca gözyaşı dökerken, üzerinde, "Alo diyorum sana" yazılı çelenk dikkat çekti. Kılınan cenaze namazı sırasında Mehmet Emin Toprak'ın kız kardeşleri Yağmur ve Birsen Toprak da ön saflarda yer aldı. Cenaze, namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 16:32:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?