30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Tornavidalı sapık yakalandı!

Ümraniye'de hırsızlık için girdiği evlerdeki bayanları tacizde bulunan ve son olarak bir ev hanımına tecavüz eden sapık polis tarafından yakalandı. 

Hırsızlık için girdiği evlerde kendisine direnen bayanları tornavidayla etkisiz hale getiren gözü dönmüş sapık adliyeye sevkedilirken kendisine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.

Ümraniye Asayiş Büro Amirliğine Ekipler ilçenin değişik noktalarında meydana gelen ikamet hırsızlıklarının detaylı incelemeye aldı. Gelen ihbarlarda hırszlık için evlere giren şahsın yalnız bayanlara tacizde bulunduğunu tespit eden polis geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

Yapılan incelemelerde 23 ayrı suçtan sabıkası bulunan M.B.'nin (35) 1 gün içinde 5 ayrı eve hırsızlık için girdiği ve son girdiği evin hanımına tecavüz ettiği tespit edildi. M.B., tecavüz ettiği bayanın cep telefonunu ve değerli eşyalarını da alarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri şikayet üzerine, mağdur bayanın çalınan telefonunu teknik takibe alarak zanlı M.B'ye ulaşmayı başardı.

Gözaltına alınan zanlının karakoldaki sorgusunda, 1 gün içinde 5 ayrı eve girdiği, aynı gün içerisinde biri 17 yaşında 2 bayana tacizde bulunduğu ve girdiği son evdeki bayana da tecavüz ettiğini söylediği öğrenildi. Gözü dönmüş tecavüzcünün kendisine karşı koyan kadınları da tornavidayla etkisiz hale getirdiği tespit edildi. Karakoldaki sorgusu tamamlanan M.B., adliyeye sevkedilirken basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 15:48:14
Güncelleme :12 Ocak 2009 Pazartesi 15:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?