3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Trafiğe güçlendirme darbesi

Okulların kapanmasıyla trafiğin rahatlayacağını sanan İstanbullular hüsrana uğradı. Sağmalcılar Viyadüğü’ndeki güçlendirme çalışması yüzünden trafik felç oldu

İstanbul’da okulların kapanmasıyla birlikte rahatlaması beklenen trafik, yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yine arapsaçına döndü. TEM bağlantı yolundaki Sağmalcılar Viyadüğü’nde yürütülen güçlendirme çalışması, kilometrelerce uzayan araç trafiğine neden oldu.

Karayolları 17. Bölge Müdürlüğünce, Sağmalcılar Viyadüğü’nde yapılan iyileştirme çalışmaları nedeniyle trafik akışının kontrollü olarak tek yönden sağlanması İstanbullu sürücülere zor anlar yaşatıyor.

TEM bağlantı yolundaki viyadüğün Bayrampaşa-Esenler istikametinde trafiğe kapatılması ve trafiğin karşı yönden sağlanması yolun her iki yönünü de felç etti.

Kilometrelerce kuyruk
Vatan Caddesi çıkışından sonra Esenler yönüne gitmek isteyen sürücüler, uzun bir araç kuyruğu ile karşı karşıya kalırken, yol daralması nedeniyle karşı yöndeki trafikte durma noktasına geldi. Kilometrelerce uzayan araç kuyruğunda uzun süre adım adım ilerlemek zorunda kalan bazı sürücüler alternatif yolları deneyince güzergahta bulunan tüm yollar adeta arapsaçına döndü.

Kentin birçok noktasına yayılan yol bakım ve onarım çalışmaları, aynı görüntülerin farklı yollarda da yaşanmasına neden oldu.

Milliyet
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 12:11:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?