1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Trafik canavarına genç bir hayat daha

Florya'da önüne çıkan virajda otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atan İstanbul Kültür Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ece Maviş (19), olay yerinde hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre kimyacı baba Burhan Maviş'in tek çocuğu olan Ece Maviş, saat 18.30 sıralarında 34 EC 250 plakalı Mini Cooper marka otomobiliyle Florya Caddesi'nden Bakırköy istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Yoldan çıkan otomobil takla atarak, bir süre sürüklendi. Tren yoluna metreler kala durabilen otomobil içinde sıkışan Ece Maviş'in yardıma çevredekiler koştu. Sıkıştığı yerden çıkarılan Maviş, olay yerinde hayatını kaybetti. Maviş'in cesedi, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.


Genç kızın yakınları ve arkadaşları kazayı duyunca hastaneye koştu. Kızının öldüğünü hastanede öğrenen baba Burhan Maviş ile eşinin baygınlık geçirdiği ve bir süre tedavi altına alındığı söylendi. Kaza ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, Maviş'in hurdaya dönen otomobilinden kendi adına kayıtlı 7 Temmuz 2007 tarihine ait Bodrum uçağı bileti çıktı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2007 Çarşamba 00:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?