7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Trafik çilesi ikiye katlandı

ÇAĞLAYAN'DA KISMEN BAŞLAYAN ÇALIŞMALAR TRAFİK ÇİLESİNİ İKİYE KATLADI

Çağlayan kavşağında trafiğin yer altına alınarak en büyük yayalaştırılmış meydan ve miting alanı yapımına ilişkin çalışmalara kısmen başlanırken, bölgede yoğun bir trafik oluştu. Çağlayan Meydanı'na çıkan bazı yollarda şerit daraltılması yapılması ve bölgede yaşanan araç yangını, sürücüler ve yayalara zor anlar yaşattı.

22 Ekim Cuma günü başlayacak olan inşaat için Çağlayan Meydanı'na çıkan bazı yollarda şerit daraltılması yapıldı. Bazı yollarda yapılan şerit daraltılmasıyla birlikte bölgede trafik yoğunluğu oluştu. Yoğunluk, bir otomobilin yanmasıyla birlikte daha da içinden çıkılmaz bir hal aldı. Dursun Danışman yönetimindeki 34 NT 075 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle alev aldı. İtfaiye ekipleri, yoğun trafiğe rağmen kısa sürede olay yerine ulaşarak aracı söndürdü. Danışman, yangının elektrik kontağından

çıktığını ifade ederken, trafikten bunalan sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar araçlarda uyumayı tercih etti. Bazı vatandaşların ise metrobüsü tercih etmeleri üzerine zaman zaman yaya yoğunluğu oluştu. Bir vatandaş, "Bir saattir yoldayım. Osmanbey'den buraya tam bir saatte geldim" diyerek tepkisini dile getirdi. Bir başka vatandaş ise, "Araçla buraya giremiyoruz, metrobüse girmek için yol yürüyoruz" diye konuştu.

ÇAĞLAYAN'DA KISMEN BAŞLAYAN ÇALIŞMALAR TRAFİK ÇİLESİNİ İKİYE KATLADI
ÇAĞLAYAN'DA KISMEN BAŞLAYAN ÇALIŞMALAR TRAFİK ÇİLESİNİ İKİYE KATLADI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 17:49:03
Güncelleme :19 Ekim 2010 Salı 20:30:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?