4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Trafik faciası: 2 ölü, 3 yaralı

Küçükçekmece metrobüs durağı mevkiinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre D100 Karayolu, Küçükçekmece metrobüs durağı mevkiinde yaşanan kazada bir anne ile kızı hayatını kaybetti. Ömer Yıldız (25) yönetimindeki 34 VH 2908 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hız nedeniyle savruldu. Kontrolden çıkan araç önce metrobüs yolunun korkuluklarına daha sonra ise bariyerlere çarptı. Hurdaya dönen araçta bulunan anne Kader Yıldız ve 2 yaşındaki bebeği Medine Yıldız, araçtan fırlayarak karşı şeride kadar sürüklendi. Anne ve 2 yaşındaki bebeği, vatandaşlar ve olay yerine gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Araçta bulunan baba Güven Yıldız (31) ile oğlu Mustafa (8) ve akrabaları olan araç sürücüsü Ömer Yıldız ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Ambulansla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.
 
Kaza nedeniyle D-100 Karayolu gidiş ve geliş şeridi uzun süre trafiğe kapandı. Kazayı görerek yardıma koşan Dursun Yalçın, 'Avcılar yönüne giderken bir toz bulutunun kalktığını gördük. Daha sonra ise karşı şeritten gelen aracın havada taklalar attığını fark ettik. Taklalar atan araçta bulunan 2 kişi bizim şeridimize fırladı. Hemen yardıma koştuk. Yaralanan 3 kişiyi hastaneye kaldırdık. Ancak anne ve bebeği kurtaramadık. Araç çok hızlı seyrediyordu' dedi. 

Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından anne ve bebeğinin cansız bedenleri Küçükçekmece Doğan Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Uzun süre trafiğe kapatılan yol, çalışmaların tamamlanmasının ardından normale döndü.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 10:53:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?