30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Trafik faciası

Beyoğlu Halıcıoğlu'nda bir yolcu minibüsü ile belediyeye ait temizlik aracının çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı.

Saat 09.00 sıralarında meydana gelen kazada, Halıcıoğlu-Yeşilpınar hattında çalışan Rıza Yıldırım yönetimindeki yolcu minibüsü, belediyeye ait temizlik aracına arkadan çarptı. Kazada, minibüste bulunan 10 yolcu hafif şekilde yaralanırken, Aziz Bozban isimli yolcu sıkıştı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Bozban'ı kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da sağlık ekipleri yaralı yolcuya ilk müdahaleyi yaptı.

Demir kesme makası kullanılarak sıkıştığı yerden çıkarılan Aziz Bozban, ambulansla Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çevreden yetişen vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan diğer yaralıların ise, ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

Kaza nedeniyle Sütlüce alt geçidinin bulunduğu mevki yaklaşık 40 dakika trafiğe kapatılırken, minibüs şoförü Rıza Yıldırım, temizlik aracının bir anda önüne çıktığını söyledi. Temizlik aracını kullanan Yılmaz Koç ise, "Sağ şeritten gidiyordum. Minibüsü sanırım bir araba sıkıştırdı. O da bana çarptı" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 12:19:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?