4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Trafik kavgası kanlı bitti

Kağıthane'de aracına aldığı müşterilerini hastaneye yetiştirmeye çalışan taksi soförü Y.A, trafik yüzünden tartıştığı bir sürücü tarafından kurşunlandı. 

Hastanede yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ve gözleri kör olan Y.A'nın yakınları, saldırganın yakalanamamasına tepki gösterdi. Y.A'nın sağlıklıyken cep telefonu ile çekilen son görüntülerinde, hayat dolu olduğu gözlendi. 

Edinilen bilgilere göre, önceki gün Kağıthane'de 34 TAA 31 plakalı taksisine hastaneye götürmek üzere 2 bayan yolcu alan Y.A (30), trafikte 34 EU 1106 plakalı aracın sürücüsü ile tartıştı. Yaşanan sözlü tartışma bir anda büyüdü. Kimliği belirsiz araç sürücüsü, aracından inerek Y.A'nın başına bir el ateş etti. Kimliği belirsiz saldırgan olay ardından aracına binerek hızla uzaklaşırken, takside bulunan bayan yolcular da şok geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Y.A, yoğun bakıma alındı. Y.A'nın kafasına isabet eden kurşun nedeniyle gözlerinin kör olduğu ve bir daha göremeyeceği öğrenildi.
 
Evli ve iki çocuk babası Y.A'nın yakınları da hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Y.A'nın eşi, annesi, kızları, hastane önünden bir an bile ayrılmadı. Y.A'nın gözyaşlarını tutamayan annesi, "Benim ocağım söndü. Oğlumun gözleri görmüyor. Vuran daha bulunmadı. Allah onun da ocağını yaksın" dedi. 

Taksi şoförünün eşi ise kocasının gözlerini kaybettiğini, nasıl geçineceklerini bilmediğini söyledi. 

Y.A'nın olayı anlatan akrabası Nihat Kocaman da, yetkililerden saldırganın yakalanması için yardım istedi. Y.A'nın sağlıklıyken çekilen cep telefonu görüntülerinde hayat dolu ve neşeli olduğu gözlendi. Görüntülerde Otogar'da halasını oğlunu askere uğurlayan Y.A'nın, gözyaşlarını tutamayan halasını da teselli ettiği görüldü.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 13:56:03
Güncelleme :14 Haziran 2008 Cumartesi 13:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?