4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Trafik kazaları: 8 yaralı

Beyoğlu, Büyükçekmece ve Fatih'te meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.


Karaköy yönüne giden İbrahim İsmet Uslu'nun kullandığı 34 DB 7728 plakalı otomobil, Beyoğlu Maliye Caddesi'ndeki ışıklarda kontrolden
çıkarak, başka yöne giden İsmail Polat (27) yönetimindeki 34 TCP 49
plakalı taksiye yandan çarptı.


Kazada, takside bulunan ve Ahırkapı'daki Hıdırellez Şenlikleri'nden döndükleri öğrenilen Zehra Özgün Gündüz (19), Saide Bozoklu (23) ve Nihal Atay (23) ile taksi sürücüsü Polat yaralandı.


Olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırılan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Büyükçekmece Yakuplu Beldesi'nde gerçekleşen kazada ise Berat Toparslan idaresindeki 34 EE 4129 plakalı otomobil, Vatan Caddesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi nedeniyle yol kenarındaki duvar ile elektrik trafosuna çarptı.


Sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince güçlükle çıkarılan ve sağlık durumu ağır olan araç sürücüsü Toparslan ile yaralanan arkadaşı hastaneye kaldırıldı.


Fatih'te ise Sirkeci yönüne giden iş adamı Mehmet Çalışır'ın (38) kullandığı 34 VA 7241 plakalı otomobil, Sahil Kennedy Caddesi Yenikapı mevkisinde kontrolden çıkarak, önce yolun sağındaki kaldırımda yer alan aydınlatma direğine vurdu. Savrularak bir ağaca da çarpan araçtaki Çalışır ile yanındaki Ramazan Ayhan (22) araçta sıkıştı.


İtfaiye ekiplerince araçtan çıkartılarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çalışır ile Ayhan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Kurtarma çalışmaları sırasında, sağlık ekiplerince Çalışır'a boyunluk ve serum takıldığı görüldü.

AA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 10:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?