2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Trafik kazaları:4 yaralı

İstanbul'da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şerif Aslan yönetimindeki 16 CCZ 91 plakalı pet su şişesi yüklü kamyon, TEM otoyolu Kağıthane kesiminde yoldaki buzlanmadan dolayı önünde seyreden Ali Şahin idaresindeki 05 DH 049 plakalı temizlik ürünleri yüklü kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan kamyondan atlayarak kurtulmaya çalışan Şahin, arkadan çarpan kamyonun altında kalarak sıkıştı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartılan Şahin, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer kamyon sürücüsü Şerif Aslan da yaralı halde Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Zeytinburnu Onuncu Yıl Caddesi'nde de, Hakan Türkmen'in (27) kullandığı 34 DV 5875 plakalı kamyon, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Daha sonra takla atan kamyonda bulunan Türkmen ile yanındaki Mustafa Duran (29), araç içinde sıkıştı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan Türkmen ve Duran, ambulansla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
A.A
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2006 Perşembe 10:04:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?