1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Trafik kazası : 1 ölü

Sarıyer'de Tansu Çiller'in yalısı önünde meydana gelen kazada, yolcu minibüsüne çarpan motosikletteki 2 gençten biri hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza İstanbullular'ın sandık başına gittikleri saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Umut İlter (28) yönetimindeki 34 DYT 04 plakalı motosiklet, Yeniköy sahilinde seyir halindeyken, Tansu Çiller'in yalısının önünde karşı şeritten gelen Hikmet Ö.'nün kullandığı 34 M 1277 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Çarpma sonucu motosiklet paramparça olurken, İlter ile motosikletteki arkadaşı İbrahim Atlı (21) yola savruldu. Giydikleri şortlarıyla gezintiye çıkan gençler kazada yaralandı.

Yaralı gençlere ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapılırken, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan İlter, gelen ilk ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, İbrahim Atlı için bir süre ambulans beklendi. Atlı ambulansla Okmeydanı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, İlter'in tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Minibüs sürücüsü Hikmet Ö, "Ben şeridimde gidiyordum. Bunlar karşı şeritten çok süratli geldi. Yol yapım çalışmasının olduğu kısma kaydım ama yine de kurtaramadım" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2007 Pazar 12:23:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?