1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Zeytinburnu'nda bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada, araç sürücüsü hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, D-100 Karayolu'ndan Topkapı istikametine gitmekte olan İbrahim Akbaba (23) yönetimindeki 34 CPM 80 plakalı Honda marka otomobil, Cevizlibağ mevkiinde bariyerlere çarptı. Parçalanan bariyerin, aracın sağ ön camından girerek sürücü kapısını kırdığı kazada, İbrahim Akbaba olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan Engin Bahçeci (34) ise yaralandı. 

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri bariyerin saplanmasıyla araç içinde sıkışan gencin cesedi çıkarmak için büyük çaba sarf etti. Kesme aracıyla bariyerlerin açılmasının ardından araçtan çıkarılan Akbaba'nın cesedi, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Taksiye bindirilerek Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Bahçeci'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan D-100 Karayolu, itfaiyenin otomobili olay yerinden kaldırmasıyla tekrar açıldı. Kazada hayatını kaybeden gencin özel bir şirkette kurye olarak çalıştığı öğrenildi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2007 Cumartesi 11:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?