4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Trafik kazası: 1 ölü

Maltepe Sahil Yolu'nda, kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen motosiklet, yeşil ışıkta geçen bir taksiye çaptı. Motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 02.30 sıralarında, Maltepe Sahil Yolu, Kadıköy istikametinde meydana geldi. 34 FL 0935 plakalı motosikletiyle Kartal yönünden gelmekte olan Erol Başgöynük, ışıklara geldiği sırada, iddialara göre kendisine yanan kırmızı ışığı dikkate almadı ve yoluna devam etmek istedi. Bu sırada tali yoldan, sahil yoluna bağlanan ve kendisine yeşil ışık yandığı için geçen Ali Kaynak yönetimindeki 34 TAF 95 plakalı taksiye büyük bir gürültü ile çarptı. Başgöynük, meydana gelen kaza sonrasında metrelerce havaya fırladı. Kafasındaki kaska rağmen olay yerinde hayatını kaybeden Başgöynük'ün aşırı hızlı olduğu iddia edildi. 

Kaza sonrasında taksi şoförü Ali Kaynak, polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Erol Başgöynük'ün cesedi ise uzun bir süre sonra olay yerine gelen cenaze aracı ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan Ali Kaynak, ifadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedilecek.

.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2008 Pazar 10:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?