3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Trafik kazası: 1 ölü

Beykoz'da 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi kız, üst geçitten geçmek yerine otoyolu kullanınca hayatını kaybetti. Öğrencilerinin ölüm haberini alan okul müdürü ve öğretmenler şok yaşadı. 

Edinilen bilgiye göre, saat 14.00 sıralarında Beykoz Kavacık TEM Otoyolu Avrupa istikametinde meydana gelen kazada, Kavacık İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Meltem Şahin, 50 metre uzaklıktaki üst geçidi kullanmak yerine otoyoldan karşıya geçmek istedi. Trafikte hızla akan araçların arasına dalan kız, 34 TF 6547 plakalı aracın çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Kazada başka bir araç daha hasar görürken, olay yerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Polis ekipleri gerekli çalışmayı yaparken, bir görgü tanığı, "Sanki çok acelesi varmış gibi birden yolun karşı tarafına geçmeye çalıştı. Ancak o sırada acı bir fren sesi duyuldu. Araç çıkınca kız 5-6 metre havada takla attı. Bir sürede aracın altında sürüklendi" diye konuştu. 

Kazanın ardından Meltem Şahin'in okuduğu okulun müdürü Rıdvan Çakır, öğrencisinin kaza alanında çekilen fotoğraflarını görünce şok geçirdi. Öğrencisinin ölüm haberini alan müdür ve yanındaki öğretmenler büyük üzüntü yaşadı. Okul müdürü Çakır, su içerek kendine gelmeye çalıştı. Araç sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 16:39:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?