4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Trafik kazası: 1 yaralı

Şişli'de 4 takla atan ve neredeyse hurdaya dönen otomobilde sıkışan bayan sürücü, emniyet kemeri taktığı için kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. 

Edinilen bilgiye göre, Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi Sarı Çiçek Soka'ta seyreden Güler Sevinç'in (41) kullandığı 34 UA 679 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak 4 takla attıktan sonra ters yattı. Kazada otomobilde sıkışan Güler Sevinç, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle ters yatan aracın içerisinden çıkarıldı. Bayan sürücüye ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Güler Sevinç, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kazayı haber alarak olay yerine gelen Sevinç'in kardeşi, "Az önce yanımızdan ayrıldı. Nasıl kaza yaptı anlamadık. Çok şükür kendisinde bir şey yok" dedi. Kaza sonrası olay yerine gelen ve Sevinç'i araç içerisinden çıkartan görgü tanığı ise, "Araba aşağı doğru iniyordu. Sokak da rampaydı, biraz telaşlandı. Herhalde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce kaldırıma çarptı sanırım. Arabanın takla attığını gördüm. Koştuk aracın içinden kurtardık. 'Bir şeyim yok' dedi. Emniyet kemeri takılıydı. Bayan o yüzden çok şanslıydı" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Mart 2008 Pazar 13:12:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?