4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Trafik kazası: 1 yaralı

TEM otoyolu Şişli mevkiinde meydana gelen trafik kazasında TIR sürücüsünün sıkıştırdığı motosikletli sürücü ağır şekilde yaralanırken, yaralıya yoldan geçmekte olan ambulansın şoförü dizi oyuncusu 'Fısfıs İsmail' müdahale etti. 

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 22.00 sıralarında TEM otoyolu Maslak Seyrantepe Mevkii'nde meydana geldi. Edirne istikametine seyreden 34 BR 1476 plakalı motosiklet sürücüsü Zafer Yalçın, yanından geçen bir TIR sürücüsünün kendisini sıkıştırması sonucu hakimiyetini kaybederek yere düştü. Bir süre yolda sürüklendikten sonra durabilen sürücü, ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşlar ve yoldan geçen ambulanstaki sağlık görevlileri yaralıya müdahale etti. Sürücünün kasklı olduğu ve bu nedenle başında yara almadığı gözlenirken, ambulans şoförü, "Çocuklar Duymasın" isimli dizinin Fısfıs İsmail'i Süleyman Yağcı da yaralıyı kusursuz bir şekilde ambulansa koymak için uzun süre uğraş verdi. Yaralı şahıs, olay yerine çağrılan başka bir ambulans ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Çevredeki vatandaşlar, "Kazayı görmedik. Yerde yatan sürücüyü acılar içinde kıvranırken görünce yardım ettik. Kazanın nasıl olduğunu bilmiyoruz" diye konuştu.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 10:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?