3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Trafik kazası: 1 yaralı

Bu sabaha karşı Unkapanı Köprüsü'nde meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı. Dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkan araç köprü üstünde park etmiş araca çarptı, 1 kişi ağır yaralandı. Vatandaşlar her cumartesi burada kaza oluyor diye isyan etti. 

Kaza saat 05.00 sıralarında Unkapanı Köprüsü üzerinde meydana geldi. Taksim istikametinden Aksaray istikametine gitmekte olan Ali Beypınar yönetimindeki 34 UJP 22 plakalı araç aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak balık tutmak amacıyla köprüye gelen 34 VU 813 plakalı Ramazan Aygaç'a ait park halindeki araca arkadan çarptı. Çarpma esnasında arajın bagajından olta takımı almak için aracın dışından bulunan Aygaç iki araç arasında sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar Aygaç'ı sıkıştığı yerden çıkartarak polise ve ambulans ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen ambulans ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından Aygaç'ı Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. 

Kaza sonrasında çevredeki vatandaşlarla tartışan Ali Beypınar ve Onur isimli arkadaşı olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar Şehit Tevfik Fikret Erciyes Polis Merkezine götürüldü. 

Öte yandan çevredeki vatandaşlar sürekli meydana gelen kazalardan şikayet ederek; "Bu köprü ölüm köprüsü oldu, Her Cumartesi gecesi burada biri ölüyor. Bu ay bu dördüncü oldu" diyerek tepkide bulundu.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 09:58:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?