3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Trafik kazası: 1 yaralı

Levent yakınlarında kaza yapan bir sürücü, olayın ardından hastaneye kaldırılmak üzere ambulansa bindirilirken, polise aracında bir zarf içinde yüklü miktarda para bulunduğunu söyledi. Canından çok parasını düşünen adamın iddia ettiği zarf bulunamadı. 

Edinilen bilgiye göre olay, D-100 Karayolu, Boğaziçi Köprüsü istikameti, Levent yol ayırımında meydana geldi. Yunus Emre K.'nın kullandığı 34 EC 9293 plakalı otomobil, Levent yol ayırımında buzlanma nedeniyle kayarak, tabela direğine çarptı. Sürücü Yunus Emre K., maddi hasar meydana gelen otomobilinden yaralı olarak kurtuldu. Çevredeki vatandaşlar duruma müdahale ederek, yaralıyı aracın dışına çıkardı ve ambulans çağırdı. Sağlık görevlilerinin gelmesiyle birlikte ambulansa alınan şahıs, hastaneye götürüleceği sırada polis ekiplerini yanına çağırarak, kaza yaptığı arabada 30 bin YTL parasının bulunduğunu söyledi. Bir zarf içinde olduğunu iddia ettiği paralar ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Yunus Emre K., kaza sonrasında birçok kişinin kendisine yardım etmeye çalıştığını söyledi. 

Öte yandan yaralı sürücü Yunus Emre K., Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 11:11:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?