4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Trafik kazası: 4 yaralı

Fatih'te yarış yapan motosiklet ile otomobilin sıkıştırması sonucu kaza yapan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Kazadan sonra gözyaşlarına boğulan küçük Efekan, yaralı annesini annesini öperek teselli etti. 

Fatih Unkapanı Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde bulunan Z.S'nin kullandığı 34 HEN 02 plakalı otomobil, yarış yapan araçların sıkıştırması sonucu orta refüje çarparak karşı şeride geçti. Kazada otomobilin sürücüsü Z.S, otomobilde bulunan Ayşegül Oğuz (26), kardeşi Ömer Oğuz (15) ve küçük oğlu Efekan Geçer (4) yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinden geçmekte olan itfaiye ekipleri yaptı.

ANNESİNİ YALNIZ BIRAKMADI 

Kazada hafif şekilde yaralanan Efekan, annesinin yanından biran olsun ayrılmadı. Gözyaşlarını tutamayan küçük Efekan, "Allahım ne olursun anneme bir şey olmasın" diyerek dua etti. Annesinin yanına gelen ve "Annemi istiyorum" diyerek ağlayan Efekan, annesine sarıldı ve öperek onu teselli etti. 

İtfaiye ekipleri tarafından bildirilen kazadan sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalede bulundu. Yaralılar ilk kontrolün ardından ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı. 

Kazayı gören vatandaşlar, "Beyaz bir şahin ile motorsiklet son sürat gidiyorlardı. Bu araç en sağdaydı. Sıkışınca direksiyonu kırdı ve refüje çıktı" dedi. 

Taksim İlk Yardım Hastanesi ve Haseki Hastanesi'ne götürülen yaralıların tedavisinin sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 11:11:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?