4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Trafik kazası: 4 yaralı

Vatan Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazaya kırmızı ışık ihlalinde bulunan sürücünün neden olduğu belirlendi. 

Edinilen bilgiye göre aşırı hız nedeniyle kırmızı ışıkta duramayan Akif Duman (31) yönetimindeki Hyundai Accent marka otomobil, yeşil ışıkta geçen Bekir Ayalp'in (24) kullandığı Fiat Doblo marka otomobile ortadan çarptı. 

Doblo'da bulunan 2.5 yaşındaki Hayriye Ayalp, camdan fırladı. Aynı araçta bulunan Mahmut ve Musa Ayalp araç içinde sıkıştı. Kazaya neden olan Akif Duman isimli şahıs ise yaralandı. Yaralılar, çevre hastanelerde kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

Saat 00.30 sıralarında Vatan Caddesi, Bayrampaşa istikametinde meydana gelen kazada, aşırı hız yapan Akif Duman yönetimindeki 34 LD 757 plakalı araç kırmızı ışıkta duramadı. Bu sırada 34 DR 8989 plakalı araç sürücüsü Bekir Ayalp, yeşil yandığı için yola çıktı. Akif Duman yönetimindeki otomobil, Bekir Ayalp'ın kullandığı otomobile ortadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle, Bekir Ayalp'ın kullandığı araçta bulunan 2.5 yaşındaki Hayriye Ayalp camdan fırladı. Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, araçta bulunan Mahmut Ayalp ve Musa Ayalp otomobilde sıkıştı. Yaralılar itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı. Diğer sürücü Akif Duman da yaralandı. Yaralılar, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 18:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?