3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Trafik kazası: 7 yaralı

Ataköy sahil yolunda orta refüjdeki ağacı devirerek karşı şeride geçen ve başka bir araca çarpan minibüsün neden olduğu kazada, 1'i ağır 7 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Yeşilköy'den Bakırköy istikametine giden gıda toptancısı Cem Şükrü Durmazoğlu'nun (35) kullandığı 34 EJ 4050 plakalı minibüs, sollama yapmak isterken kontrolden çıktı. 


Yol ortasındaki refüjde bulunan ağaca çarparak yerinden söken minibüs, takla atarak karşı şeride geçip Mert Otukçu'nun (25) kullandığı 34 VY 4062 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada 2'si karşı şeritten gelen araçtan 5'i Cem Şükrü Durmazoğlu'nun kullandığı araçtan olmak üzere 7 kişi yaralandı. Kazada yaralanan İlknur Babal (32), Ercan Babal ve Mert Otukçu ambulanslarla Yeşilköy'deki International Hospital'a kaldırılırken, Cem Şükrü Durmazoğlu ve eşi Aynur Durmazoğlu (29) Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Mesut Ağır'a ise olay yerinde müdahale edildi. Kaza yerine gelen Aynur Durmazoğlu'nun yakınları, polislerle birlikte bir süre kazaya neden olan minibüs içinde yaralı olduğu sanılan çocuğu aradı. Ancak daha sonra Durmazoğlu'nun çocuğunun evde olduğu anlaşıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2008 Pazartesi 11:52:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?