1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Trafik kazası: 9 yaralı

Pendik'te içinde yolcu bulunan hatlı minibüse bir TIR çarptı. Kazada aralarında şoförlerin de bulunduğu 9 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrasında TIR'ı kullanan Polonyalı sürücünün alkollü olduğu iddia edildi. 

Edinilen bilgiye göre kaza 23.00 sıralarında D-100 Karayolu Pendik Güzelyalı mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. İstanbul istikametine seyir halinde olan Polonya uyruklu Marek Stanislaw Rosiek (47) yönetimindeki KR 806 AT plakalı TIR, yolun sağ tarafında yolcu almak için yavaşlayan Abdulkerim Çiçek'in (22) kullandığı Gebze-Harem hattında çalışan minibüse hızlı bir şekilde çarptı. Olayda minibüs içinde bulunan Kesban Yılmaz, Enver Koçaker, Mustafa Kabadayı, Ersin Erden, Volkan Kuş, Sami Tek ve İsmail Çoban isimli yolcular yan yatan ve kullanılmaz hale gelen minibüs içinden hafif şekilde yaralandı. 

Bir anda mahşer yerine dönen yolda yaralılara ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Yaralılar ambulanslarla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi ve Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İddialara göre TIR sürücüsü Polonya uyruklu Marek Stanislaw Rosiek'in aşırı alkollü ve çok hızlı olduğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 09:14:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?