1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Trafik magandası can aldı

ŞİŞLİ’de koltuk değnekleri ile yolun karşısına geçmeye çalışan bedensel engelli yayaya, yarış yapan otomobillerden biri çarptı. Üzerinden kimlik çıkmayan bedensel engelli, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Şişli Büyükdere Caddesi'nde bugün saat 01.00 sıralarında yarış yaptıkları öne sürülen 2 araçtan BMW marka lacivert renkli otomobil, bu sırada koltuk değnekleri ile caddenin karşısına geçmeye çalışan bedensel engelli yayaya çarptı. Kaza sırasında karşı şeritte uygulama yapan polis ekipleri, hemen 112'ye haber verdi. Ekipteki polislerden biri de bir taksiye atlayarak kaçan BMW marka otomobilin peşine düştü. Ancak diğeri de gri renkli Opel marka otomobil olan araçlar izlerini kaybettirmeyi başardı. Kaza yerinde BMW araçtan sadece kırık far camı ile yayanın koltuk değnekleri kaldı. Üzerinden kimlik çıkmayan engelli kişinin, kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aşırı kan kaybından öldüğü açıklandı.

Görgü tanıkları iki otomobilin yarıştıklarını, olayın bu nedenle meydana geldiği söylerken, polis kırık far lambasının seri numarasından aracın plakasını belirlemek için araştırma başlattı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2007 Pazar 09:58:56
Güncelleme :16 Eylül 2007 Pazar 10:03:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?