4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Trafikte maganda dayağı

Hız yapan araçtan zorlukla kurtulan bir vatandaş, geri geri gelen sürücünün saldırısına uğradı .

Büyükçekmece’de yaya olarak yolun karşısına geçmek isterken aşırı süratli bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulan İlhan Akbalık, eliyle uyarıda bulunduğu Uğur Çelik adlı sürücünün saldırısına uğradı.

Aracını 200 metre ileride durdurduktan sonra geri geri gelen “trafik canavarı” Çelik, “Ben yolda nasıl gideceğimi senden mi öğreneceğim!” diyerek Akbalık’ın kafasını orada bulunan bir kamyona vurmaya başladı. Çelik, tesadüfen olay yerinden geçen polis tarafından engellendi.

Adli Tıp’tan rapor alan, Milliyet gazetesi Ulaştırma Servisi görevlisi Akbalık, Büyükçekmece Polis Merkezi’ndeki ifadesinde şöyle dedi: “Yaya olarak karşıdan karşıya geçtiğim sırada, adının Uğur Çelik olduğunu polis merkezinde öğrendiğim şahsın kullandığı otomobil süratle geliyordu. Trafik ışıklarına yaklaşık 50 metre mesafedeydim. Diğer araçlar duruyordu ve bu araç süratle geliyordu, az kalsın bana çarpacaktı. Ben şahsa elimle yavaş gitmesi konusunda hareket yaptım. Araç, durdu ve geri geri geldi. Araçtan inen Uğur Çelik, yan tarafta bulunan kamyonete kafamı iterek çarptı ve beni yumruklamaya başladı, tekmeyle ağzıma vurdu. Bana küfür ederek, ‘Senden mi öğreneceğim yolda nasıl gedeceğimi!’ dedi.

Şikâyetçiyim.” Çelik serbest bırakıldı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 11:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?