1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Tramvay hattı bürokratı yedi

Kadir Topbaş, konuk olarak katıldığı Samanyolu Haber TV'nin canlı yayınında, Edirnekapı - Gaziosmanpaşa tramvay hattının bir bürokratı nasıl görevden ettiğini anlattı.

'Öğle Arası' programında Abdullah Abdulkadiroğlu’nun sorularını cevaplayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İstanbul trafiği ile ilgili projelerini anlattı.

Topbaş, yılan hikayesine dönen Edirnekapı - Gaziosmanpaşa tramvay hattının ne zaman bitirileceği konusundaki soru üzerine ilginç bir detayı anlattı.

Projenin kendilerinden önce başladığını hatırlatan Kadir Topbaş, Edirnekapı - Gaziosmanpaşa hattında yer üstünde tramvay yapmanın yanlış olduğunu vurguladı. Bitilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Topbaş, İETT genel müdürünü nasıl görevden aldığı ilk kez açıkladı.

Topbaş, Daha önceki Genel Müdürün 4 ayda projeyi bitireceğini söylemesine rağmen bitmeyince istifasını istediğini söyledi.

Başkan Topbaş, İstanbul’daki minibüslerin geleceğiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Minibüslerin geçmişte İstanbullulara hizmet ettiğini hatırlatan Kadir Topbaş minibüsleri mağdur etmeden şehir içinden çıkarılıp yan hatlarda çalıştırılacağını söyledi.
Samanyolu haber
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2007 Salı 16:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?