3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Transfer olmadığı için mi öldürüldü?

Trafik kazasında ölen 2004 Miss Dream Of The World Türkiye Güzeli Hazal Müezzinoğlu’nun sevgilisi, bar işletmecisi Engin Temel’in (24) önceki gün evinin önünde öldürülmesinin ardındaki sis perdesi henüz aralanmadı.

Polis Temel’in tüm ilişkilerini mercek altına aldı. Polisin, cinayetle ilgili ihtimal senaryolarından biri cinayetin bar işletmeciliği yüzünden işlenmesi.

Diğer bir senaryo ise Temel’in, başka bir bara transferiyle ilgili. Her gittiği barda müşteri patlaması yaşatarak isim yapan Temel, transfer teklifini kabul etmeyince öldürüldü.

Polis, eşcinsellerin gittiği Love Bar’ı işleten Engin Temel’i kim ya da kimlerin niçin öldürdüğünü kısa sürede bulacağına inanıyor. Bir polis yetkilisi, "Kamera görüntüleri elimizde, bu kayıttan yola çıkarak cinayeti işleyen ya da işleyenleri kısa sürede yakalarız" dedi. Engin Temel’in cesedi yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Malatya’ya gönderildi. Her ihtimali değerlendiren polis, Engin Temel’in öldürülmesinin önceki gün Sıraselviler Caddesi’ndeki Rıddım Bar’da 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan çatışma ile bağlantısını da inceliyor.

Polis, barın sahibinin İspanya’ya yerleşmesiyle işleri devralan Temel’in kısa sürede yükselerek Porsche’nin önce Cayenne sonra da SUV modellerine bindiği, ölümünün ardında bu hızlı yükselişin olabileceği ihtimalini de gözardı etmiyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 12:43:51
Güncelleme :11 Aralık 2008 Perşembe 13:09:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?