4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Trende taciz şoku!

Maltepe'de banliyo treninde 14 yaşındaki lise öğrencisi kıza tacizde bulunduğu ileri sürülen 52 yaşındaki Ayhan A., vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Güvenlik görevlileri tarafından vatandaşların elinden alınan Ayhan A. polis ekiplerine teslim edildi.

İddiaya göre Ayhan A., Gebze-Haydarpaşa seferini yapan banliyö treninde annesi ile birlikte yolculuk yapan lise öğrencisi N.E.Y'ye elle ve sürtünerek tacizde bulundu. N.E.Y. durumu vagonun diğer bölümünde bulunan annesine söyledi. N.E.Y.'nin annesi çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi. Öfkelenen vatandaşlar, Ayhan A.'yı linç etmek istedi. Darp edilen Ayhan A.'yı tren Maltepe İstasyonu'na geldiğinde güvenlik görevlileri öfkeli vatandaşların elinden güçlükle kurtardı.

Başında morluklar oluşan Ayhan A., istasyona çağırılan polis ekiplerine teslim edildi. Tacize uğrayan N.E.Y de annesi ile birlikte Maltepe Çocuk Büro Amirliği'ne giderek ifade verdi. Polis tarafından gözaltına alınan Ayhan A. Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Ayhan A.'nın sperm örneği alınmak üzere pantolonuna da el konulurken başka taciz ve tecavüz olaylarına karışıp karışmadığının araştırılması için Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kan örneği de alındı.

Ayhan A., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2011 Perşembe 17:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?