30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

'Trenden inmeler başlamıştır'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ümit Özerol,AKP’nin kan kaybetmeye başladığını söyledi. Özerol,bu konudaki tespitlerini de şöyle yaptı:
“ Bir Tren giderken o Tren’den insanları indirmemek lazım. İnsanlar bir takım şeylere gücenip Tren’den inme teşebbüsünde bulunurlarsa onları o teşebbüslerinden caydırmak lazım. Çünkü Tren giderken Trenin arkasındaki katar sayısını, komportoman sayısını ne kadar fazlalaştırırsanız, o komportoman içindeki insanların sayısını ne kadar fazlalaştırırsanız sizin siyasi parti olarak başarınız da o kadar büyük olur.

Dolayısıyla Tren’den inmeler başlamıştır. İnenlerin bindirilmesi diye bir çaba hiç gösterilmemiştir. Aksine Trene bindirilmeme noktasında çalışmalar yapılmıştır. Siyaset kişilerin cazibe merkezi olma sahasıdır. Kişilerin cazibe merkezi olma noktasında o cazibe yaratılmıyor ve kaybetmeye de başlıyorsanız sonun başlangıcı yaklaşıyor demektir. Kartal, Maltepe, Adalar gibi neticeleri kabullenmemesi gerekir. Bu başarıyı sağlayan partilerinde kendilerini yine de bir masaya yatırıp bu seçimlerdeki başarısızlıklarından dersleri kendileri için de çıkartmaları gerekir. Dalıyısıyla yerel seçimlerde CHP,MHP ve SP başarılı olmuş ve oylarını da arttırmıştır”dedi.

EVLADA NASİYAT
Türk Belediyeciliğin sembol ismi Ümit Özerol, siyasete soyunan ve DSP’den 1.sıra Kartal Belediyesi Meclis üyesi adayı olan Barış Özerol ile ilgili şu yorumu yaptı;
“Oğlum barışın bu ilk deneyimi idi. Barış Özerol, siyasette sıfır kilometre. Barış Özer ol’un niteliklerinde olan kişilere Türkiye’nin ihtiyacı var. Onun için Barışın moralini bozmaya hiç gerek yok. Türkiye e hizmet için çalışmalarını daha yoğun bir şekilde devam edebileceği bir devreye giriliyor. Hem değerli evladım barış Özerol’a ve hemde Barış durumunda olan bütün gençlere tavsiyem daha çok çalışsınlar, Türkiye ye daha faydalı olmanın yollarını arasınlar. Netice olarak bir gün gelecek hem siyasal ortam da hemde Türk seçmeninin gönlündeki yerlerini alacaklardır. Türkiye’nin gençlere ve de genç beyinlere ihtiyacı vardır. Türkiye’nin rahmetli Adnan Kahveci ve Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu gibi politikacılara ihtiyacı vardır.
 

FETHİ SATICI-Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 14:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?