4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Trump Towers'a görkemli tanıtım

Amerikalı emlak kralı Trump ile Doğan ve Taşyapı'nın birlikte gerçekleştireceği Trump Towers İstanbul- Şişli Projesi'nin tanıtımı, Hilton Convention Center'da dün geceki muhteşem partiyle yapıldı.

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan ve Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı'nın ev sahipliğinde düzenlenen partide Trump Organizasyon'u Donald J. Trump’ın bir dönem modellik yapan kızı Ivanka Trump temsil etti.

İş ve sanat dünyasından yaklaşık 1000 seçkin davetlilerin katıldığı Hilton Convention Center'daki tanıtım partisi, dünyaca ünlü emlak kralı Donald J. Trump’ın görüntülü mesajı ile başladı. Partiye katılamadığı için üzgün olduğunu belirten Donald J. Trump, “Trump Towers İstanbul- Şişli olağan üstü bir gelişim. Gurur duyuyorum” dedi.

İstanbul Valisi Muammer Güler de partiye katılanlara hitap ederken Trump Towers İstanbul- Şişli'nin çok güzel bir proje olduğunu belirterek, “Trump Organizasyon, Avrupa'ya İstanbul'dan başladı. Çok isabetli bir seçim yaptılar. İstanbul, Avrupa'nın başkenti. Dünyanın bütün göstergeleri İstanbul'un yükselen bir yıldız olduğunu gösteriyor. Adres doğru. Partnerler birbirine uyumlu” dedi. İstanbul’da 50'ye yakın organizasyon gerçekleştirildiğini belirten Vali Güler, “Ama Trump Towers İstanbul- Şişli kaliteyi, prestiji ve lüksü de beraberinde getirmiş oldu” dedi.

IVANKA TRUMP RENK KATTI

Muhteşem partide tüm gözler güzelliği ile dikkat çeken Ivanka Trump'un üzerindeydi. 1960'lı yıllarda New York'ta bir Jazz Club teması ile siyah beyaz tonlarda hazırlanan partide davetliler The Rat Pack Revue Tribute Show ile Demet Tuncer'in performansları eşliğinde 60'lı yılların New York atmosferinde keyfili bir gece geçirdi.

Partide Trump ailesi adına konuşan Donald J. Trump’ın kızı Ivanka Trump da Türkiye'ye ayak bastığı andan itibaren gördüğü konukseverliğe hayran kaldığını söyledi.

Trump Towers İstanbul- Şişli'nin, Avrupa'da ilk projeleri olduğunu belirten Ivanka Trump, “Doğru partner ve doğru yer bulmak bizim için çok zordu. Ama biz doğru partneri ve yeri bulduk. Bu da sıradışı vizyonu olan Doğan Ailesi” dedi.

Ivanka Trump, ‘Trump Towers İstanbul- Şişli’ gibi dünya çapında 70 projeleri olduğunu sözlerine ekledi.

Partide konuşan Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı da projenin Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Turanlı, Taşyapı olarak 2008 yılında yaklaşık 3 milyar dolar yeni yatırım ile inşaat sektörlerine devam edeceklerini belirtti.

AVRUPA’DA İLK OLARAK İSTANBUL’DA

Başta ABD'nin New York kenti olmak üzere Las Vegas, Chicago, New Orleans ile Dubai, Honolulu ve Panama City gibi şehirlerde kendine özgü lüks konseptiyle farklı bir yaşam tarzı sunan Trump Organizasyon, Avrupa’ya önce İstanbul'dan başladı.

Mecidiyeköy'de inşaatı süren ve şehrin merkezinde yüksek standartlı bir yaşam tarzını hedefleyen Trump Towers İstanbul- Şişli, iki kule ve lüks bir alışveriş merkezinden oluşacak. Trump Towers İstanbul- Şişli'nin mimari projesi Brigitte Weber Mimarlık tarafından hazırlandı.

Tamamlandığında çeşitli büyüklüklerde lüks rezidans ve ofis üniteleri ile lüks bir alışveriş merkezinin bulunacağı Trump Towers İstanbul- Şişli, sinema salonları, dünyaca ünlü güzellik ve fitness merkezleri, dünyanın önde gelen restoranları ile kafelerini barındıracak.

Trump standartlarında sunulacak seçkin hizmet ve prestijli mekanları ile baştan sona özel olarak tasarlanan Trump Towers İstanbul- Şişli, İstanbul’un lüks ve prestijli yaşam tarzına yeni bir tanım getirecek. Mecidiyeköy’de yaklaşık 23 bin metrekarelik alan üzerinde inşası süren ve özel konseptli bir proje olan Trump Towers İstanbul- Şişli’nin, 2010 yılında tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 14:36:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?