1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Tünel şantiyesinde görünmez kaza

"7 Tepe 7 Tünel" projesi kapsamında kazılan ve trafiğe büyük rahatlık kazandırması beklenen tünelde sabah saatlerinde görünmez bir kaza yaşandı. Manevra yapan bir kamyon, Bomonti dere çıkışında dereye düştü. Kazada araçta sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerinden görüntü almak isteyen basın mensupları, görevlilerin zorluk çıkarması karşısında zor anlar yaşadı. 

Tünel projeleri kapsamında çalışmaları süren Dolmabahçe-Dolapdere, Bomonti-Kağıthane tünel çalışmalarının bomonti çıkışında Mehmet K. yönetimindeki yük kamyonu manevra yaparken, bomonti dereye düştü. Sürücü Mehmet K. (22) sürücü kabininde sıkışırken, olaya önce Şişli İtfaiye ekipleri daha sonra Beyoğlu ve Kağıthane itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye erleri kısa sürede kurtarma çalışmalarına başlarken, olayı görüntülemek isteyen basın mensupları ise görevlilerin engeliyle karşılaştı. Şantiyenin girişinden bile görüntü alınmasını engellemek isteyen görevliler, "Görüntü çekilmesini yasaklıyorum" şeklinde ilginç açıklamalar yaptı. 

Kamyonun içerisinde sıkışan sürücü Mehmet K, uzun süren çalışmalardan sonra kurtarılarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2007 Cuma 10:49:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?