30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Turizm Oscar'ı Mövenpick'in

MÖVENPICK HOTEL ISTANBUL AVRUPA'NIN EN İYİ İŞ OTELİ SEÇİLDİ

Mövenpick Hotel Istanbul, turizm ve seyahat sektörünün en saygın ödüllerden biri olan ve "Turizm Dünyası'nın Oscarları" olarak kabul edilen World Travel Awards'ın 17 Ekim 2009 tarihinde Portekiz'de düzenlenen gecesinde "Avrupa'nın En İyi İş Oteli" seçildi.

Yapılan açıklamaya göre 2007 ve 2008 yıllarında Türkiye'nin En İyi İş Oteli seçilen Mövenpick Hotel Istanbul, 2009 yılında ise dünyanın farklı yerlerinden 180 binden fazla uzmanın oylarıyla "Avrupa'nın En İyi İş Oteli" dalında birinci oldu. Ödülü, Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach, World Travel Awards Kurucusu ve Başkanı Graham Cooke'un elinden aldı.

1994'ten bu yana seyahat ve turizm endüstrisinin tüm alanlarındaki en önemli başarıların ödüllendirildiği World Travel Awards, uluslararası ve bölgesel kategoride; havayolu, deniz yolu, otel, rezervasyon hizmeti gibi alanlarda veriliyor. World Travel Awards'ın oylaması, dünya genelindeki 190'ı aşkın ülkeden on binlerce seyahat profesyonelinin internet katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach, "Bu ödülü kazanmak bizim için büyük bir onur olmakla birlikte, iş seyahatine çıkan misafirlerimizin beklentilerini karşılamak ve daha da ileriye taşımak üzere ekibimizin gerçekleştirdiği yorulmak bilmeyen çabalarının bir sonucudur" dedi. Otel misafirlerinin yüzde 50'sinden fazlasının tekrar oteli tercih ederek misafir olmalarından memnuniyet duyduklarını belirten Reichenbach, "Türkiye'deki diğer iş otelimiz Mövenpick Hotel Izmir ve 2010'da açılacak olan Mövenpick Hotel Ankara da aynı yolda ilerleyecektir" diye kaydetti. Reichenbach, "Tabii ki bu ödül, en üst seviyedeki modern iş hizmetlerinin sağlanması açısından hepimiz için çok teşvik ve motive edici. Sürekli gelişim için hizmet yelpazemize yenilerini eklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

2007 ve 2008 yıllarında World Travel Awards tarafından Türkiye'nin En İyi İş Oteli seçilen Mövenpick Hotel Istanbul, 2005 yılında SKAL International Türkiye tarafından, şehir oteli dalında birinciliğe layık görülmüştü.

İş dünyasının kalbinin attığı 4. Levent'te bulunan Mövenpick Hotel Istanbul; iş gezisinde bulunan konukların odadan bile iş takibini sağlayan teknolojik altyapıya sahip, fonksiyonellik ve zarafetin biraraya getirildiği executive kat odaları ve süitleri ile toplam 249 odası, Akdeniz mutfağından lezzetler sunan AzzuR Restaurant'ı, ultra modern tasarımı ve konforu biraraya getiren BarAdoX Barı, sağlıklı yaşamın merkezi Wellness Center'ı, ileri teknoloji ürünü işitsel ve görsel sistemlerle donatılmış 8-600 kişilik toplantı salonları ve kişiye özel hizmet anlayışı ile konuklarını ağırlıyor.

MÖVENPICK HOTEL ISTANBUL AVRUPA'NIN EN İYİ İŞ OTELİ SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2009 Pazar 16:51:00
Güncelleme :18 Ekim 2009 Pazar 17:27:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?