3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Türk Telekom'a yeni atamalar yapıldı

Türk Telekom'da Finans, İnsan Kaynakları, Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler bölümlerinde 4 yeni atama gerçekleşti. Ersin Topçuoğlu Finans Genel Müdür Yardımcısı, Kamil Gökhan Bozkurt İnsan Kaynakları Başkanı olurken, Erem Demircan Pazarlama Direktörü, Ersin Eroğlu ise Dış İlişkiler Direktörü görevlerini üstlendi.
 
Yapılan açıklamaya göre, sağlam teknik ve operasyonel yapısını dünya standartlarında pazarlama ve satış yaklaşımıyla güçlendirerek müşteri odaklı bir organizasyon haline gelmeyi hedefleyen Türk Telekom, bu doğrultuda değişen organizasyon yapısı dahilinde dört yeni atama gerçekleştirdi. Türk Telekom'da geçtiğimiz dönemde açıklanan yeni organizasyon yapısında Genel Müdür Yardımcısı pozisyonları ile birlikte Başkanlık sistemine geçilmişti. Bu yapıya göre yönetim şemasında CEO'ya doğrudan bağlı olarak görev yapan 4 Genel Müdür Yardımcısı ve beş Başkan ile, Başkan ve Genel Müdür Yardımcılarına bağlı, hiyerarşik olarak sırasıyla Direktör, Bölüm Başkanı ve Müdürler bulunduğu açıklanmıştı. Türk Telekom, bu yapısı çerçevesinde 4 önemli görevde değişiklik ve atamalar gerçekleştirdi.
 
Buna göre, CEO'ya bağlı Finans Genel Müdür Yardımcısı görevine, 17 yıl Türk Pirelli'de finans üst yöneticisi olarak çalıştıktan sonra Ülker Grubu'nda çeşitli görevlerde 6.5 yıl üst düzey yönetici görevlerini sürdüren Ersin Topçuoğlu atandı. Daha önce bu görevi yürüten Nazif Burca ise CEO danışmanlığına getirildi. CEO'ya bağlı İnsan Kaynakları Başkanı olarak atanan Kamil Gökhan Bozkurt kariyerine özel sektörde başlayıp uluslararası bir bankada çalıştıktan sonra, Ziraat Bankası'nda Yurtdışı İlişkiler Daire Başkanlığı görevini sürdürdü. Türk Telekom ailesine katılmadan önce Halk Bankası'nda İnsan Kaynakları ve Uluslararası Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Kamil Gökhan Bozkurt bu görevi esnasında Pamukbank ve Halkbank birleşmelerini yönetmişti.
 
Türk Telekom'da Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı'na bağlı Pazarlama Direktörü olarak görevlendirilen Erem Demircan, bundan önce Arçelik'te pazarlama alanında çeşitli kademelerde görev yapmıştı. Demircan, Temmuz 2002'den bu yana ise Beko Elektronik'te Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdürüyordu. 14 Temmuz 2006'da CEO'ya bağlı Kurumsal İlişkiler Başkanlığı'na getirilen Ahter Kutadgu'ya bağlı Dış İlişkiler Direktörlüğü'ne 1988 yılından bu yana Başbakanlık Kamu Ortaklığı İdaresi ve Özelleştirme İdaresi'nde sırasıyla Uzman, Şube Müdürü ve Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı görevlerini sürdüren Ersin Eroğlu atandı.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2006 Perşembe 14:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?