2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Türkiye Finans hizmet ağını genişletiyor

Kırşehir, Afyon, Kütahya, Siirt, Alanya ve İstanbul'da 6 yeni şubenin açılışını gerçekleştirmeye hazırlanan Türkiye Finans, bu açılışlar sonrasında şube sayısını 125'e yükseltecek.
 
Bölgesel ihtiyaç ve talepleri değerlendirerek yaygın hizmet ağını Türkiye geneline yaymayı amaçlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, 6 yeni şubesini daha hizmete sokmaya hazırlanıyor. Türkiye Finans, Kasım ve Aralık aylarında Kırşehir, Afyon, Kühatya, Siirt, Alanya ve İstanbul'da açacağı şubeler ile 2006 yılı için hedeflediği 125 şube sayısına ulaşacak. Ayrıca bu açılışların ardından finans dünyası için merkez kabul edilen İstanbul'da, Türkiye Finans şube sayısı da 50'ye ulaşmış olacak.
 
Türkiye Finans'ın Genel Müdürü Yunus Nacar, yeni şubeler aracılığı ile özellikle üretim sektörüne destek sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Nacar, "İstiyoruz ki bu şubelerimiz aracılığı ile bireysel müşterilerimizin yanı sıra ülke ekonomisinin dinamosunu oluşturan, üreten ve katma değer sağlayan KOBİ'lerimize finansal anlamda destek olalım. Bu nedenle şubeleşme çalışmalarımızda üretim odaklı işletmelerin yoğun olarak bulunduğu şehirler öncelikli tercih olmuştur. KOBİ'ler aracılığı ile bu şehirlerin kalkınmasına destek olabilmek en önemli hedeflerimiz arasındadır" dedi.
 
Türkiye Finans, bu açılışlar ile 2006 yılı sonunda 125'e çıkartacağı şube sayısını, 2007 yılında 150'ye, 2010'da 225'e çıkararak ülke coğrafyasının tamamına ulaşmayı hedefliyor.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 11:29:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?