3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Türkiye ikincisi Hazal kazada öldü

"2004 Miss Dream of the World" güzellik yarışmasında Türkiye ikincisi olan Hazal Müezzinoğlu, Şişli'de geçirdiği trafik kazasında araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobilin sürücüsü polis memuru ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Eminönü İlçe Emniyet Müdürlüğü motorize ekiplerinde görevli Sezer B., Beyoğlu'nda bir barda eğlendikten sonra bir yakınının kız arkadaşı olan Hazal Müezzinoğlu'yla saat 06.30 sıralarında mekandan ayrıldı. Sezer B., 34 DP 0188 plakalı Opel Astra otomobiliyle genç kızı evine bırakmak için yola çıktı. Şişli istikametinde seyrederken Divan Kavşağı'nda aşırı hız yaptığı öne sürülen Sezer B., direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobiliyle yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak savrulan araç, daha sonra genç kızın olduğu yandan ağaca çarptı. Başına ön cama çarpan ve araç içinde sıkışan Hazal Müezzinoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada hafif yaralanan Sezer B. ise ambulansla önce Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, daha sonra da İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Genç kızın cesedi ise önce Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna, ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

Olay yerine gelen Hazal'ın oyuncu annesi Nermin Naciye Denizci çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, yaralı polisin kaldırıldığı hastane önünde görevli memurlar görüntü alınmasına engel olmak istedi. 

Bir dönem Demet Akalın'ın vokalistliğini yaptığı ve Serdar Ortaç'ın klibinde dans ettiği öğrenilen Hazal Müezzinoğlu, 2004 yılında Beşiktaş'ta Yeditepe Üniversitesi öğrencisi Balamir Güler'in kullandığı Corvette otomobilin aşırı hız nedeniyle yol kenarındaki bariyerlere çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 18:36:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?