4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Türkiye'nin ilk İnsan Yönetimi Ödülleri

Personel Yönetimi Derneği'nin (PERYÖN), kurumları personel yönetimi konusunda desteklemek amacıyla verdiği İnsan Yönetimi Ödülleri sahiplerini buldu. 

PERYÖN 16.Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte 48 firma, işe alım, performans yönetimi, eğitim ve gelişim, fark yaratan uygulamalar olmak üzere 4 ana kategoride yarıştı. Yarışma sonucunda; İşe Alım kategorisinde TNT, Performans Yönetimi kategorisinde Turkcell, Eğitim ve Gelişim kategorisinde Tofaş ve Fark Yaratan Uygulamalar kategorisinde Garanti Bankası ödüle layık görüldü. 

Kazanan firmalara İnsan Yönetimi Ödülleri jüri üyeleri Nakiye Boyacıgiller, Saygı Kuzeyli, Koray Arıkan ve Ayşe Soysal tarafından verildi. Yarışmaya katılarak finalist olma başarısı gösteren tüm firmalar da plaketlerini Avrupa İnsan Yönetimi Derneği (EAPM) Başkanı Rudolf Thurner'ın elinden aldılar. 

Özel sektördeki gönüllü çalışmaları destekleyen Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD) tarafından verilen ödüller de PERYÖN 16. Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi'nde sahiplerini buldu. Çalışanlarının gönüllülüğü ile ön plana çıkan şirketlere verilen ödüllerde En Başarılı Gönüllülük Programı kategorisinde Citi Bank, En Başarılı Gönüllülük Projesi kategorisinde Olmuksa ve En Yaratıcı Gönüllülük Projesi kategorisinde Boyner Holding ödüle layık görüldü. Gecede Gönülden Ödüller PERYÖN Özel Ödülü ise, PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Oğuz Duman tarafından Bilim İlaç'a verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 19:29:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?