1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Türkiye'nin ilk 'Lüks Markalar Fuarı'

Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen A Plus Life Style 2007 Lüks Markalar Fuarı, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Aralık Derneği Başkanı Elif Dürüst, Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Modacı Siren Ertan, Tiffanny&Co Genel Koordinatörü Gökçe Atuk ve seçkin bir davetli topluluğunun katılımı ile bugün kapılarını açtı. 

JNR Fuarcılık tarafından Hilton Convention Center'da düzenlenen fuarda katılımcı firmaların önemli müşterileri için limuzin servisi tahsis edilirken, seçkin davetliler kırmızı halıdan geçerek fuar salonuna girdiler. Dünyaca tanınmış markaların en son ve en trend ürünlerinin göz kamaştırdığı fuar, tüm gün süren klasik müzik dinletisi, resim sergileri ve aktivitelerle renklendi. 

Davetliler Davidoff'un en kaliteli puro tütün ürünlerini, Bordeux ve İtalyan Şarapları'nın en iyi rekoltelerini tatma imkanı buldu. Tiffany&Co ve Modacı Siren Ertan'ın birlikte düzenledikleri VIP davette ise iş, sanat dünyası ve cemiyet hayatının tanınmış simaları biraraya geldi. 

Fuar kapsamında düzenlenen, Aralık Derneği'nin sosyal sorumluluk projelerine destek amaçlı "Hayalimdeki İstanbul" konulu sergide, Diyarbakırlı çocukların resimleri satışa sunuldu. Yine derneğin projeleri kapsamında, İsmail Acar'ın bir tablosunun da fuarın ikinci günü açık arttırtma ile satılacağı belirtildi. 

Toplam değeri milyar dolarla ifade edilen "A Plus Life Style 2007" lüks markalar fuarı, Tiffany & Co, Davidoff, Maserati, Omega, Rolex, Tudor, Louis Erard, Harley Davidson, Pierre Cardin gibi uluslararası üne sahip 40'dan fazla markayı aynı çatı altında buluşturdu. 

Fuarda Japon elektronik markası Panasonic 262 ekran boyutundaki dünyanın en büyük full HD plazmasını sergilerken, Harley Davidson'ın 105'inci yıldönümüne özel, tüm dünyada sadece bin 400 adet üretilen ve ön siparişle getirilen 2 yeni modeli de ilk kez motor tutkunları ile buluştu. Damas Tiffany &Co'nun mücevher ve takı dizaynlarını sergilediği, Siren Ertan İstanbul'un dijital defile show'u ile renklenen A Plus Life Style Lüks Markalar Fuarı'nda Omega, Rolex, Mont Blanc, Tudor ve Louis Erard gibi tanınmış saat markalarının Türkiye distribütörü Rotap, Louis Erard saatleriyle ön plana çıktı. Bebek Mücevherat Hollywood starlarının tasarımcısı Gürhan Orhan'ın modelleri ile, Damra Pırlanta ise Damra by Cemil İpekçi koleksiyonu ile göz doldurdu.
 
9 Aralık Pazar günü de, brunch ve çok özel aktivitelerle, lüks marka tutkunlarını ağırlamaya devam edecek olan A Plus Life Syle Lüks Markalar Fuar'ında, Setur Cruise Line, Cashimi, Eternity, La Blanc, Aida Degerli Taşlar, Clinic İstanbul, Celini masaj koltukları, Babil Sarap Ürünleri, Bodrum Princess Otel, Rainsoft, Ruyan, Royal, Golden Bay Tour Cunard Line and Setur Princess Cruises gibi firmalar da, sunduğu çok özel ürün ve hizmetleri tanıtma imkanı buldu. 

Öte yandan fuarda "Yaşam Mimarı" konsepti içinde geliştirdiği projeleriyle yer alan Ağaoğlu Şirketler Grubu, VIP ziyaretçilere yeni projelerini tanıttı. A Plus Life Style Fuarı'nı değerlendiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ise dünyanın birçok yerinde yapılan bu tip fuarların ülke tanıtımları için önemli bir fırsat olduğunu kaydetti. Ağaoğlu, İstanbul'un ekonomik ve sosyal yapısıyla önümüzdeki dönem dünya metropolleri arasında gözde şehirlerden biri olacağını vurgulayarak, "Bu kapsamda yurtdışından bireysel konut ve ofis taleplerinde artış öngörmekteyiz. Fuara yurtiçinden seçkin katılımcıların yanı sıra yurtdışından da katılım olması konut sektöründe ülkemizin altyapısı, teknolojisi ve bilgi birikimiyle ulaştığı yüksek düzeyin sergilenmesi açısından A Plus Fuarı önemli bir platformdur. Bu fuar bize ülkemizdeki konut anlayışının estetik ve kaliteye dönüşümünün örneklerini sergileme olanağı sağlamaktadır" dedi. 

Fuarda stand açan bir diğer firma Çağdaş İnşaat ise, en önemli projelerinden biri olarak gösterdiği Port Height Mansions'u tanıttı. Firma yetkilileri Bodrum'un merkezinde yeni yapılmakta olan lüks villaların fiyatlarının milyon Eurolar'a kadar ulaştığını belirtti. Villaların şu ana kadar yüzde 70 oranında yerli, yüzde 30 oranında ise yabancı müşterisi olduğunu bildiren yetkililer, projenin Çağdaş inşaatın 20. yıl prestij projesi olduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2007 Cumartesi 18:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?