8
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Türkü evinde patlama!

Esenler'de bir türkü evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangında 2 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı.

Orhan Gazi Caddesi'nde 4 katlı apartmanın bodrum katında bulunan Barış Türkü Evi’nde saat 06.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama geldi. Patlamanın ardından türkü evinde yangın çıkarken, sokakta park halindeki bir otomobil de alev aldı.

Patlama sesini duyarak uyanan komşuların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangın müdahale etti.

Çalışmalar sırasında içerde işçilerin kaldığını öğrenen itfaiye ekibi kurtarma çalışması başlattı. Oksijen tüpü takan 2 itfaiyeci binanın arka duvarını kırarak içeri girdi. Türkü evinde kalan 1 erkek ağır yaralı olarak kurtarılırken 2 kadının da cansız bedenleri çıkartıldı. Ağır yaralı adam ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

İtfaiyenin soğutma çalışmaları sürerken, kafenin işletmecisi ve komşular arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Mart 2012 Cuma 09:59:14
Güncelleme :31 Mart 2012 Cumartesi 18:19:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?