1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Tuttuğu şahıs tarafından vuruldu

Büyükçekmece'de eski işyerinin adını kullanarak piyasaya girmeye çalıştığı iddia edilen bir kişi, fabrikatör 5 kardeşin 20 bin dolara tuttuğu bir şahıs tarafından kaçırıldı. Adam kaçıran şahıs parasının tamamını alamayınca fabrika sahiplerinden birini silahla yaraladı.


Edinilen bilgiye göre, Büyükçekmece'de bir çorap fabrikasında çalışan E.E., işten ayrıldıktan sonra eski işyerinin adını kullanarak piyasaya girmeye çalıştı. Bunu öğrenen fabrika sahipleri, E.E.'yi kaçırması için S.A.S. adlı bir kişiyi 20 bin dolar karşılığında tuttu. S.A.S. de E.E.'yi kaçırarak fabrikaya getirdi. Burada S.A.S ve işyeri sahipleri, E.E.'yi bir süre dövdükten sonra ölümle tehdit edip serbest bıraktı. E.E.'ye kaçırma olayıyla ilgili fabrika sahiplerinden alacağı olan 20 bin doların sadece 10 bin doları verildi. Geri kalan parasının verilmemesi üzerine S.A.S, fabrika sahibi E.Y.'yi silahla bacağından yaraladı.


Silahlı saldırının ardından E.Y., polise giderek E.E'den şikayetçi oldu. Polisin kuşkulanması üzerine E.Y., olayın tüm ayrıntılarını anlattı. Bunun üzerine E.Y. ile kardeşleri A.Y., H.Y., A.,Y., İ,Y ve S.A.S gözaltına alındı. Bu kişilerin üzerlerinde yapılan aramalarda ise 4 adet tabanca ele geçirildi. Emniyetteki sorgu ve işlemleri tamamlanan zanlılar, Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 19:43:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?