3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Tuzla Festivali sona erdi

8.Uluslararası Tuzla Festivali, ilk kez düzenlenen Off -Shore sürat teknelerinin gösterisi ile sona erdi. Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci de sürat teknesine binerek yarışmaya katıldı. 

Tuzla Belediyesi tarafından bu yıl 8. si düzenlenen Uluslararası Tuzla Festivali sona erdi. Sunuculuğunu Sezgin Maden'in yaptığı festivalin son programında ilk olarak animasyon gösterileri, sihirbazlar ve yurtdışından gelen misafir ekiplerin folklor gösterileri coşturdu. Azerbaycan (Sema Rex ve Seda Rex), Finlandiya (Krampat), Gagauzya (Düzava), Bosna Hersek(Zvonko Ceric), Gürcistan (Mitservali) ve Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri oyunlarını sergiledi. 

8.Uluslararası Tuzla Festivali, Halk oyunları ekiplerinin oyunlarının ardından Off Shore sürat teknelerinin gösterisine sahne oldu. Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci'nin de katıldığı Off Shore sürat tekneleri gösterisi heyecanlı dakikalar yaşattı.
Tuzla festivali daha sonra Berdan Mardini'nin konseri ile son buldu. Deniz üzerinde su perdesi ve çeşitli lazer gösterilerinin yapıldığı konsere vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 13:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?