3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Tuzla'da bir işçi daha yaşamını yitirdi

Tuzla'daki Sedef Tersanesi'nde çalışan bir işçi, iskeleden düşerek hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan yakınları ise hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Sedef Tersanesi'nde taşeron firma için çalışan Ali İhsan Çam, sabah saatlerinde iskelede çalıştığı sırada düşerek ağır şekilde yaralandı. Yaralı işçi hemen Tuzla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Ali İhsan Çam, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çam'ın iş kazası geçirdiğini öğrenen eşi, oğlu ve yakınları da hastaneye koştu. Ali İhsan Çam'ın ölüm haberini duyan eşi E. Çam sinir krizleri geçirdi. Yakınları, gözyaşlarına boğulan E. Çam'ı güçlükle
sakinleştirdi. Hayatını kaybeden işçinin oğlu da babasının arkasından uzun süre gözyaşı döktü. Hastane önünde gözyaşları sel olurken, işçinin yakınları ise görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Taşeron firmanın yetkilisi Ali Ulu, "Bizim aldığımız bilgiye göre tersanede çalışırken düşmüş. Böyle bir olayın yaşanması çok üzücü. Ailesine başsağlığı diliyorum" derken, olayda tedbirsizlik olup olmadığı konusunda ise bunun tersaneyle ilgili olduğunu söyledi.

Genç yaşta hayatını kaybeden işçinin cesedinin, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2008 Pazar 16:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?