30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Tuzla'da görev değişikliği

Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı düzenlenen törenle görevi Mehmet Demirci'den devralarak, hizmete başladı.

Partililer ve vatandaşlar eşliğinde belediyeye gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Başkanlık makamına çıkarak eski Başkan Mehmet Demirci'den görevi devraldı. Başkan Demirci yeni Belediye Başkanı Yazıcı'ya çiçek takdim ederek başarılar diledi. Hizmetlerinden dolayı Demirci'ye teşekkür plaketi vererek görevi devralan Yazıcı "Bu onurlu zor görevde bana destek olacağınızdan çok eminim. Seçim öncesi seçim sonrası birlikte hareket ettik. Birdik biz olduk. Tuzla halkına hizmet için buradayız.

Görevi layıkıyla yerine getireceğimize inanıyorum. Bu güzel ilçemize hizmet edebilmek için Tuzla Belediye Başkanlığı'na aday oldum ve sizlerin desteği ile de seçildim. Artık bugünden itibaren parti rozetlerimizi çıkarıyoruz ve yerine hizmet rozetlerimizi takıyoruz. İstisnasız, hiçbir ayrım yapmadan herkese, her kesime eşit mesafede olacağız. Oy vermeyenlerinde belediye başkanı olacağız. Herkesi kucaklayacağız ve herkesin belediyesi olacağız. Başkan Mehmet Demirci'ye teşekkür ediyorum. Kendisinin yaptığı bütün hizmetlere ve projelere devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 18:42:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?