30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

UEFA Kupa heycanı başladı

Shakhtar Donetsk ve Werder Bremen arasında oynanacak UEFA kupası final maçı için İstanbul'a gelen Ukraynalı ve Alman taraftarlar, takımlarına desteğe maça saatler kala başladı.


Taksim Meydanı'nda final maçı nedeniyle geri sayım için kurulan sayaç önünde poz veren Alman taraftarlar, takımlarına tam destek verdi. Werder Bremen'de top koşturan Türk futbolcu Mesut Özil'in isminin yazılı bulunduğu formalar giyen Alman taraftarlar, ellerindeki biralarla kameralara poz verdi. Alman taraftarlar, takımlarının maçı kazanarak kupayı alacağını belirterek, tezahüratlarda bulundu. Alman taraftar Oliver Marc, İstanbul'un çok güzel bir şehir olduğunu, böyle bir final maçı için İstanbul'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Mesut Özil'in en büyük rüyasının bir gün Fenerbahçe'de top koşturmak olduğunu belirten Marc, "Şimdi Fenerbahçe'nin stadında kupayı kazanmak istiyoruz. 3-1 kazanacağımızı ümit ediyoruz" dedi.


Alman taraftar Joost Wunckhaus, kupayı kazanacaklarını belirterek, "Kupayı alıp buradan gitmek istiyoruz. Mesut Özil'den dolayı çok sayıda Türk'ün de Werder Bremen'i desteklediğini biliyoruz. 3-1 kazanacağımızı ümit ediyoruz" diye konuştu.
Thomas Müller, "3-0 kazanacağız. Diego Almanya'nın en iyi oyuncusu. Mesut Özil de en iyi ikinci oyuncu. Bu kupayı İstanbul'da kazanacağız" derken, Marcus Wech isimli taraftar, "2-0 kazanacağız. Buraya çok sayıda taraftarla geldik. Kupayı alıp gitmeyi ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Sayıları fazla olan Alman taraftarlar, Taksim Meydanı'nda tezahüratlarını sürdürürken, az sayıdaki Shakhtar Donetsk taraftarı da meydanın bir köşesinde toplandı. Ukraynalı Andreas Sorenkov, takımlarına güvendiklerini belirterek, maçı kazanacaklarını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 14:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?